Welcome to my blog.Enjoy my blog while you're reading it. :)Folow | Dashboard
HAZIRAH JAYADI♥: ♥ Sweet 19,Sayang ♥

Tuesday, 31 January 2012

♥ Sweet 19,Sayang ♥



Whoot.Whoot.Selamat pagi warga alam maya sekalian.Cergas bebeh.Cergas.Hoi,heaven sekejap.kelas batal. *wink.wink.Nampak tak muka bangganye?? nampak kan?? hahaha.Menyampah pulaks tengoknye kann,nokks?? Okayy saya diam. #ayat tacink. Sila lempang saya dengan kadar segera.ohohohoho.As usual,mesti tak sah kan saya tak letak iklan kat sini kan sebelum memulakan cerita yang seterusnya.okayy,ayat nak bajet hott je kann.yelaa,sape lah saya ni kan.hehehe..Actually,semalam ade forum pasal CINTA.Kemain kan,pasal cinta-cinta ni.laju je nak pergi kann.okayy,sila perbetulkan persepsi anda.Serius,best!! They discuss about love.Tapi,ada kaitan nye dengan Islam way.yess!! correctly.forum iu,buat saya berfikir panjang.Yang boleh saya konlusikan di sini,adalah.Hargailah zaman solo anda.Sebab,bila dah ade komitmen yang lagi besar (jadi wife orang) susah nak bergerak.Sebab terikat dengan keluarga.that time.Kerinduan yang menebal kat kawan-kawan sangat ada. #ermm.apakah ayat saya?? *hairan kann..

OKAYY!!DIA NI CUNN!!!

Now,saya nak cerita pasal tajuk entri hari ni.of course lah pasal birthday girl kan.yups.dia antara kawan yang paling saya sayang.honestly,i love her.Happy Birthday,Nur Amalina Ahmad Nazeri.May Allah bless & be with you always.Kenangan masa form 5,memang susah nak lupa.Kenagan campak ama dalam kolah.hahaha.masih di ingatan.the best moment i ever had.Malam tadi,tiba-tiba terfikir,macam nak campak ama dalam terusan SEMESTI je.ahahahaha.nak-nak mase air terusan tuu banyak & kaler nye hitam.yuckss..hahaha..seperti sedia maklum.Ama,i tak kan wish birthday you kat alam maya.tak kisah lah kat twitter or facebook.i hantar mesej kat u kann?? okayy,terharu takk?? of course lah kan..hehehe..pelik tak,i minta picture u tadi?? hahaha..ke dah agak,hah?? okayy,u memang cun sejak dilahirkan.hee~ #pengakuan berani mati.ohohoho..

Ama sayang.Tawu tak,masa i tulis entry ni.rasa rindu kat kawan-kawan sekolah tuu semakin menebal.bila lah kita dapat duduk satu aspuri.pergi sekolah sama-sama.pergi assembly.Nyanyi lagu Negaraku,lagu sekolah.lagu heart n mind song.lagu kau boleh.uishh..banyaknye kenangan kann?? pergi prep malam sama.makan kat dewan makan.beratur panjang-panjang.lepas tuu cutting budak junior.lepak bawah pokok.tengok boys main basketball.main 'kopa'.haih..mulalah nak nanges ni.Masa bulan puasa paling best.beli makana,lepas tuu share dengan kawan-kawan.kalau tak habes,makan lepas tarawih.tido kat surau sementara azan isyak masuk.kalau baring at luar surau.ustaz jamat lalu,habes kena perli.oh mann!!! apekahh?? rindu sangat-sangat. #menangis !!
Thanks a lot,sahabat.tak sangka,dekat 7 tahun kita kenal kan.macam-macam kita tahu perangai masing-masing.nanti semua dah kerja elok,jangan lupa kawan pulaks kann.hehehe..honestly,kau kawan yang baik.Actually,semua kawan-kawan mase sekolah sangat baik.
sedihnye ayat kau,ama!!! :'(



Sorry,ama.takde kek birthday laa..ni je ade..hehehe..nanti jumpa,aku belanja okayy..
#janji ni.nanti tuntut okayy??

 #yeah!! your profile sentiasa akan distalk oleh saya,yen.Doa saya sentiasa bersama awak,yen.Sebab saya sayang awak sangat.I love you more than Mr Beans love his teddy.Allah knows how much I love you.






Thank You sebab sudi baca entry saya yang tak seberape ni.Kalau nak like dipersilakan

No comments:

Post a Comment

This Blog is Protected. Copyright 2012