Welcome to my blog.Enjoy my blog while you're reading it. :)Folow | Dashboard
HAZIRAH JAYADI♥: Ouchh.Saengil Chukka Hamnida //

Friday, 17 February 2012

Ouchh.Saengil Chukka Hamnida //





Yuhuu.yuhuu..Selamat Hari Jumaat semua.Saya minta maaf sangat sebab dah terlalu lama tak update blog.Almaklumlah,saya kan student lagi.So,saya tak punya banyak waktu untuk tulis blog.hee~ Sape rindu saya? Sila angkat kening..Jeayyahh.Eh,awak semua.Saya minta maaf sekali lagi.Sebab saya dah officially deactivate akaun facebook.Kenapa saya deactivate? Saya tak akan jawab soalan anda itu.Saya ada alasan tersendiri untuk deactivate akaun tersebut.Kalau rindu saya,cari saya kat twitter.Saya kan retis,so tweet  tweet saya je.Saya balas.Jangan risau.Saya tak sombong.Hoyyeaahh..Gediks kann?? Hari ne,saya nak buat iklan lagi lah.Eh,awak tahu tak saya adore & minat sangat kat lecturer  Komunikasi.Bukan sebab ape.Saya suka tengok je.Okayy,uolls nak cakap saya gatal? Nevermind.Saya memang sejak azali gatal.Hahahaha.Sila penyepak laju-laju pada saya.Semalam ade kelas kom,saya usha lecturer tuu lame-lame.hee~ Gatal sangat.Suka tengok dia senyum.So sweet.




Okayy berbalik kepada tajuk entri saya.Saya tulis blog hari ne pun sebab saya nak buat entri khas untuk sahabat saya.Saya sayang dia.Sayang sangat.Sebab dia sahabat saya.hehehe.Actually,saya dengan dia rapat mase form 4.Sebab kiteorang satu kelas.Awal-awal tahun,kiteorang suka pakai beg sama.Gather pergi kelas sesama .So close kann,uolls?Okayy nama sahabat saya ne,Shafina Parwiz Kausar.Uolls boleh wishkan birthday dia takk??Say it with me,Happy Birthday Shafina!!May Allah bless & be with you always.Sekejap,tibe-tibe terlupa pulak.Ermm,ape yang kiteorang buat ea mase birthday dia??Btw, rindu sangat nak celebrate birthday kawan-kawan masa sekolah.Sebab masa sekolah punye birthday adalah paling awesome..Sebab masa tuu,macam-macam cara kawan-kawan nak sambut birthday.Ade yang kena campak dalam kolah.kesian junior tak dapat mandi kolah.hahaha.#Jahat sekejap.Ade yang kena siram air dari tingkat atas.Tak pasal-pasal kena mandi malam-malam.Dah kena teman dia mandi.Takut punye pasal kan.Ade yang rajen sikit,beli tepung.Lepas tuu,konon-konon panggil kawan tuu datang dorm.ade hal katenye.yang kawan lagi sorang dah get ready nak baling tepung.kawan yang tukang bawak pun kena jugak.So,both of them kena mandi.Padan muka.hahahaha..Memori sambut birthday masa sekolah adalah antara memori paling best.


Nah,kek birthday.satu dah kena curi lah.hehehe.Tak lah,nanti i belanja you dengan ama ea.Serius,tak tipu.hee~ Lastly,Happy Birthday sayang.Semoga sihat-sihat selalu.Thanks a lot for being my bestfriend.I love you so much my friend.Thanks sangat sebab selalu ada untuk i..Honestly,you are the bestfriend i ever had.Forget me not yaa.. I always remember you..Semoga jadi anak yang solehah,okayy?? Be nice daughter,InsyaAllah nice wife & nice mom.Have a blast & great day.Paling penting,hargai umur belasan anda.. :)) 



Mohon cari saya di Twitter yaa?? Btw,saya merindukan encik yen saya.I always love you encik yen sayang.love you.love you so much.. :))

Thank You sebab sudi baca entry saya yang tak seberape ni.Kalau nak like dipersilakan

No comments:

Post a Comment

This Blog is Protected. Copyright 2012